Vlaanderen grossiert in mediagenieke seksuologes

Vlaanderen lijkt meer dan Nederland te grossieren in vrouwelijke mediagenieke seksuologes.

We kennen allemaal Goedele Liekens, maar ook Rika Ponnet en Kaat Bollen timmeren goed aan de seksweg.

En dan is er nog de in Amerika mega-populaire Esther Perel die Belgische roots heeft….

Jojanneke van de Berge interviewde de 28-jarige sexperte Kaat Bollen voor HP/De Tijd van deze maand.

Zij werd ook in ons land bekend met haar ‘Schaamhaarboek’ en ‘Borstenboek‘ en ‘Met drie in bed’.

Bollen (prachtige naam natuurlijk voor een vrouw in haar vak) heeft nog wel wat belangrijke tips voor mannen. Die moeten heel simpel luisteren en niet altijd (heel mannelijk) met oplossingen komen aandraven.

“En in bed: vrouwen komen ook graag klaar. Maar het hoeft niet elke keer. Dus je moet als man wel je best doen, maar niet te veel. Je hebt mannen die te graag willen. Dan hebben ze in de FLAIR gelezen dat meervoudig klaarkomen kan en denken ze dat dat dus moet. En dan ligt hun vrouw gespannen als een snaar in bed. Voorspel kan geen kwaad, maar een beetje brute passie af en toe is ook goed.”

Verder houdt de rondborstige seksuologe ook wel van wat spelen met haar eigen aantrekkelijkheid. Zo maakte ze al weleens naaktfoto’s, waardoor er door mannen behoorlijk seksistisch over haar wordt gesproken.

“Ja, dat vind ik niet leuk. Het is moeilijk: ik ben seksuologe, maar mensen verwachten blijkbaar dat ik mijn eigen seksualiteit ontken. Dat ik een blank, nuchter spreekbord ben dat de visie der seksuologie verkondigt zonder daarin als persoon aanwezig te zijn. Maar dat kan ik niet en wil ik ook niet. En dan word je dus in het hokje sekspoes of aandachtsgeile trut geduwd.”

Lees ook:Kaat Bollen en haar ‘Boek der Lusten’
Lees ook:(Bollens) Borsten blijven een wonderlijk fenomeen
Lees ook:Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee
Lees ook:Merendeel vrouwen scheert schaamhaar omwille van orale seks
Lees ook:Kaat Bollen assisteert Arie Boomsma bij ‘Alle Dagen Seks’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>