Vrouwen hebben liever lekker lijf dan lekker seksleven

In het land waar de mensen het aller allerdikst zijn van de hele wereld: namelijk de Verenigde Staten, zou de helft van de vrouwen zo een jaar seks inruilen om haar gedroomde slanke lijn ervoor terug te krijgen.

Het onderwerp is eigenlijk te stom voor woorden, want van veel seks hebben word je juist slank……………

Maar het is de uitslag van een enquête van ‘Fitness Magazine’.

Die ondervroeg 2400 vrouwen, waaruit blijkt dat 51% van de dames een jaar seks zou opgeven in ruil voor een slank lichaam.

De rest wil wel liever geweldige seks hebben en 13 kilo overgewicht. Overigens is allang aangetoond dat dikke vrouwen een lager libido hebben.

43% geeft toe maaltijden over te slaan om slanker te blijven, 39% deed een crashdieet, 1 op 3 een celebdieet. Voorbeelden daarvan zijn het babyvoerdieet van Jennifer Aniston en de fruitsapdetox van Gwyneth Paltrow. Maar lijners hadden teveel trek bij deze extreme diëten om door te zetten.

Pam O’Brien van ‘Fitness Magazine’: “Iedereen voelt de druk om slank te zijn. Beelden op televisie en actrices in films zorgen hiervoor. Het is moeilijk om af te vallen en het gewicht er af te houden, dus zijn vrouwen bereid dingen te proberen die snel werken, zoals een detoxkuur of een afslankpil.

Wanneer je echter een gezond eetpatroon volgt en ongeveer 1500 calorieën per dag eet, verlies je een halve tot een kilo per week. Sport is ook een belangrijke factor, probeer iets te vinden dat je leuk vindt. Dit maakt endorfines vrij en geeft een boost aan het metabolisme.”

Ook vorig jaar bleek al eens uit onderzoek, gepubliceerd in USA Today, dat vrouwen liever een zomer zonder seks hebben dan dat ze 5 kilo aankomen. Overigens geldt voor mannen eveneens dat overgewicht hun liefdes- en seksleven schaadt.

Lees ook:Minder calorieën geeft betere seks
Lees ook:Liever geen seks dan dik worden!
Lees ook:‘Dikke’ vrouwen hebben zeker zoveel lekkere seks als ‘dunne’ vrouwen
Lees ook:Seks valt bij veel NL vrouwen in de categorie stofzuigen
Lees ook:Stripclub XXL: vrouwen van minstens 150 kilo schoon aan de haak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>