Squirten? Zuster Milena geeft ‘tekst en uitleg’

SquirtenSquirten is de poplaire benaming voor de ‘vrouwelijke ejaculatie’, vergelijkbaar met die van de man.

Bij squirten komt er vocht vrij tijdens het orgasme, wat overigens anders kan voelen dan een ‘gewoon’ clitoraal orgasme.

En nee, dit is geen urine, maar kleurloos vocht – dat in Tantra ook wel Nectar van de Godin genoemd wordt.

Waarschijnlijk is het vocht afkomstig uit de vrouwelijke prostaat (paraurethrale klieren). De wetenschap is er nog niet helemaal over uit.

Squirten is vooral bekend geworden door vrouwen die in pornofilms enorme stralen vocht uit schieten. Dit is vaak nep, in scene gezet met geïnjecteerde vloeistof. Maar squirten bestaat wel degelijk! Sommige vrouwen kunnen het spontaan, van nature. Vaak komt en gaat het met periodes.  Er zijn ook vrouwen die het nooit meemaken. Maar je kunt het leren!

Het schijnt vooral een kwestie te zijn van ‘loslaten’. Om ejaculerend klaar te kunnen komen, moet je je helemaal kunnen laten gaan. Iets wat veel vrouwen moeilijk vinden. Oefenen met squirten begint dus met oefenen met volledig ontspannen in de opwinding. Dit doe je bijvoorbeeld door de opwinding vast te houden: niet richten op het hoogtepunt maar genieten van het gevoel ervoor.

Vervolgens moet ook de vrouwelijke prostaatklier geprikkeld worden, want hier huist (hoogstwaarschijnlijk) dat goddelijke nectar. Deze klier bereik je door de G-spot (waarvan het bestaan in de wetenschap nog altijd discutabel is) te prikkelen, een ribbelig stukje aan de binnen-voorkant van je vagina. Dit kan met de vinger of door gemeenschap. De G-spot wordt eerder gestimuleerd als de vrouw bovenop zit.

En nu zuster Milena en haar mama

Lees ook:Elke vrouw kan leren squirten
Lees ook:De veelkleurigheid van vrouwen: clitorale, vaginale én G-spot orgasmes
Lees ook:De wondere wereld van het squirten
Lees ook:Beertje van Beers kan squirten
Lees ook:Vrouwen met een spuitend orgasme à la Fontijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Squirten? Zuster Milena geeft ‘tekst en uitleg’

  1. jan

    ik vind een mooie site zodat mannen echte mannen willen worden door een vrouw te beffen! en ook mooi uitgelegt over de Tantra ook wel Nectar van de Godin genoemd wordt. en je kan ervan drinken en het smaak heel erg lekker en ook schijnt goed en gezond te zijn ! de de medici en de wetenschappers! zeggen dat de kut van een dame. zelfs 60 keer schooner is dan een mannelijke mond! enkel de penis deye moet erg goed schoongemaak gemaak met alcohol. zelfs dan is het vuiler dan de mannelijke mond.het zit vol met schadelijke stoffen en gevaarlijke virussen die de oorzaak van kanker. ik ben een man dit vind jammer maar het is niet anders dan maar condooms gebruiken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>